ukenru
na-mistsevikh-viborakh-u-partiyi-sluga-narodu-nide-ne-bude-monobilshosti-arakhamiya

На місцевих виборах у партії "Слуга народу" ніде не буде монобільшості - Арахамія

 • 15564 переглядiв

КИЇВ. 16 сентрября. УНН. Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що у партії "Слуга народу" ніде не буде монобільшості, цей феномен був характерний для Верховної Ради. Про це він повідомив в ефірі програми "Хард з Влащенко", передає УНН.

"Я можу вам сказати про область (Миколаївська - ред.), якою я займаюся. Я можу тільки за неї відповідати. Ми там будемо на першому місці, точно і, я думаю, з досить сильним відривом. У нас там не буде монобольшості, я думаю ніде не буде монобольшості. Загалом це феномен, який був для парламенту, але тим не менш, ми там будемо партією №1. З ким ми будемо вступати в ситуативні союзи чи офіційні коаліції - це залежить від того, яка розкладка буде за політичними силами", - розповідає він.

Також, за словами Арахамії, в Західній Україні позиції будуть куди гірше, ніж у Миколаєві.

"Буде на Західній Україні у нас значно гірше позиції, ніж в моєму рідному місті (Миколаїв - ред.). Я думаю, це колективна відповідальність. Якби у нас не було турборежима, якби люди їздили по своїх округах, працювали з виборцями, будували партійну структуру, розвивали партійні штаби, ситуація була абсолютно інша", - додав він.

Нагадаємо, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що сценарії про розкол монобольшості опрацьовуються і ці факти не можна ігнорувати.

Українські Національні Новини

Політика