ukenru
na-match-z-beshiktashem-viyde-nayoptimalnishiy-sklad-dinamo-s-rebrov

На матч з “Бешикташем” вийде найоптимальніший склад “Динамо” — С.Ребров

 • 8917 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Наставник “Динамо” Сергій Ребров визнав важливість майбутнього поєдинку з турецьким “Бешикташем”, який не вплине на становище київського клубу у турнірній боротьбі за вихід до плей-офф Ліги Чемпіонів. Про це інформує УНН з посиланням на сайт “Динамо”.

“Завтра побачите найсильніших гравців, оптимальний склад. Вдаватися до ротації в Лізі Чемпіонів неприпустимо, яке б місце не посідала команда, адже це турнір, виступати в якому прагнуть усі. Гра з "Шахтарем“ за тиждень, а не через два дні. Так, вона для нас дуже важлива, але спочатку у нас важлива гра Ліги Чемпіонів”, — пояснив коуч.

Також український фахівець вважає заслуженою кількість очок, яку набрали “біло-сині” в Лізі чемпіонів, а саме два.

“Як на мене, ми заслужили на ту кількість очок, яка в нас є зараз. У нас були передумови для того, аби набрати більше залікових балів, але на жаль. Сподіваюся та впевнений, що завтра хлопці вийдуть на поле й будуть битися заради того, аби здобути першу перемогу у цьому груповому турнірі. Тому жодної ротації завтра не буде”, — додав С.Ребров.

Як повідомляв УНН, матч “Динамо” — “Бешикташ” відбудеться у вівторок, 6 грудня, на столичному НСК “Олімпійський” о 21:45.

Українські Національні Новини

Спорт