ukenru
na-lvivschini-viyavili-10-bezpilotnikiv-yaki-vikoristovuvalisya-dlya-kontrabandi

На Львівщині виявили 10 безпілотників, які використовувалися для контрабанди

 • 14147 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. На Львівщині прикордонники виявили 10 дронів, які ймовірно, використовували контрабандисти для переміщення через кордон контрафактних тютюнових виробів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"На Львівщині виявили 10 безпілотних літальних апаратів, які, ймовірно, використовувалися для незаконного переміщення через кордон контрафактних тютюнових виробів", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що безпілотні літальні апарати літакового та мультикоптерного типів знайшли під час проведення заходів в рамках кримінального провадження про незаконні оборудки з акцизними марками (ч.1 т. 199 КК України).

Зокрема провели санкціоновані обшуки у місцях можливого зберігання контрафактних підакцизних товарів та засобів їх незаконного переміщення через кордон. Слідчі дії тривають.

Зазначається, що з початку року на кордоні затримали ще 12 таких дронів.

Нагадаємо, СБУ викрила діяльність угруповання, яке виготовляло великі партії сигарет і контрабандою відправляла їх до ЄС. Щодня зловмисники виготовляли до 15 тис. пачок, під час обшуків було виявлено понад 1,5 млн пачок сигарет та майже 15 тонн тютюну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП