ukenru
na-lvivschini-timchasovo-perekritiy-rukh-avtotransportu

На Львівщині тимчасово перекритий рух автотранспорту

 • 13416 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. У Львівській області на дорозі місцевого значення внаслідок погіршення погодних умов тимчасово перекритий рух автотранспорту на автодорозі місцевого значення "Перемишляни – Чемеринці – Плугів". Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

"Сьогодні, 15 січня, у зв’язку з погіршенням погодних умов, що супроводжується снігопадами та сильними поривами вітру, ускладнено рух транспорту на автодорозі місцевого значення "Перемишляни – Чемеринці – Плугів" у Золочівському районі. Повністю заблокований рух на ділянці дороги між селом Поляни та селищем Поморяни. Станом на 13.00 автомобілів, які застрягли у снігових заметах, або не можуть самостійно пересуватись, на цій ділянці дороги немає. Зараз на місці працює снігоочисна техніка", - йдеться у повідомленні.

Наразі організовано об’їзд засніженої ділянки через село Вороняки та місто Зборів Тернопільської області. Поліцейські регулюють рух автотранспорту.

Вирішується питання про притягнення до відповідальності працівників дорожніх служб.

Нагадаємо, автодороги державного значення в областях, де йде сніг, а таких на сьогоднішній ранок сім, місцями засніжені, у Кіровоградській області місцями перемети, в решті областей покриття доріг місцями мокре.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП