ukenru
na-lvivschini-rozpochalos-planuvannya-viyskovikh-navchan-rapid-trident-2019

На Львівщині розпочалось планування військових навчань Rapid Trident - 2019

 • 11939 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. На Львівщині розпочалось планування українсько-американських командно-штабних навчань Rapid Trident - 2019. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Впродовж останнього тижня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні завершили вступну конференцію з планувань базових засад та положення навчань.

До конференції долучились близько 50 військовослужбовців з 7 країн світу, які братимуть участь у подальших заходах.

Також були присутні представники НАТО і Литовсько-Польсько-Української бригади ім. Великого гетьмана Костянтина Острозького.

"Україна високо цінує підтримку всіх дружніх держав. Це міжнародне навчання проходить в нашій державі щороку і я переконаний, що і цього разу міжнародний захід буде плідним, цікавим, а головне — корисними для усіх учасників командно-штабного навчання", - розповів співкерівник навчання з українського боку генерал-майор Олег Мікац.

Військові навчання Rapid Trident — 2019 проводитимуть у другій половині вересня поточного року.

Раніше УНН повідомляв, що в 2019 році військовослужбовці ЗСУ візьмуть участь у двадцяти навчаннях поза межами України та шести багатонаціональних навчаннях на території України. 

Українські Національні Новини

Політика