ukenru
na-lvivschini-pravookhorontsi-zatrimali-bandu-vikradachiv-naftoproduktiv

На Львівщині правоохоронці затримали банду викрадачів нафтопродуктів

 • 11308 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. На Львівщині правоохоронці затримали злочинну групу, яка викрадала нафтопродукти. Про це йдеться в повідомленні Департамент захисту Національної економіки поліції України у Facebook, передає УНН

"Правоохоронці встановили, що злочинці на глибині півметра проклали замаскований відвід довжиною 2,5 кілометрів до лісопосадки, яка знаходилась на окраїні села одного з районів області. Там знаходилась вкопана у землю накопичувальна ємність об’ємом 40 м куб., вже заповнена викраденою нафтою", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на території ангару поліцейські затримали ще автомобіль, під час завантаження чергової партії нафтопродуктів.

"Там же виявлено полімерні ємності, в яких зберігався викрадений нафтопродукт. Усього поліцейські вилучили понад 45 тонн зазначеної продукції", - додали у прес-службі.

Як повідомляв УНН, прокуратура повідомила про підозру двом особам, які намагалися вчинити крадіжку нафти та здійснили незаконне втручання в роботу технологічного обладнання на Львівщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП