na-lvivschini-netvereziy-vodiy-sprichiniv-potriynu-dtp-postrazhdali-dvoye-ditey

На Львівщині нетверезий водій спричинив потрійну ДТП: постраждали двоє дітей

 • 74436 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. У Львівській області водій у стані алкогольного сп’яніння спричинив ДТП за участі трьох автівок. Постраждали чотири людини, серед яких дві дитини. Про це повідомляє головне управління Національної поліції у Львівській області, інформує УНН.

Деталі

ДТП сталася 12 листопада, близько 19.30, на автодорозі «Тернопіль-Львів» у селі Чижиків Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Mercedes Е220», 38-річний львів’янин, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного рух. Там він зіштовхнувся з автомобілем «Great Wall Hover», яким керував 58-річний житель Волинської області, та автомобілем «Skoda Oktavia» під керуванням 37-річного жителя Золочева.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані водій «Skoda Oktavia» та його пасажири: п’ятирічний хлопчик, десятирічна дівчинка та 31-річна жінка.

Зазначається, що водій «Mercedes Е220» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві водій скоїв ДТП із 5 автівками та почав з усіма битися

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Шахраї зараз активніші, аніж до початку вторгнення рф - аналіз

     • 75889 переглядiв

    УНН шукає редактора стрічки новин

     • 80035 переглядiв