ukenru
na-lvivschini-legkovik-vyikhav-u-elektrooporu-postrazhdali-dvoye-lyudey

На Львівщині легковик в'їхав у електроопору, постраждали двоє людей

 • 13992 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. На Львівщині нетверезий водій автомобіля Mercedes в’їхав у електроопору, внаслідок чого його та пасажира авто госпіталізували до лікарні. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Львівській області.

"Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Mercedes, 36-річний житель Дрогобицького району, під час здійснення обгону не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та в’їхав в електроопору", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що із тілесними ушкодженнями у лікарню доставили водія з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, забій поперекового відділу хребта, алкогольне сп’яніння", а також пасажира автомобіля, 28-річного жителя Дрогобицького району, з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, алкогольне сп’яніння".

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області внаслідок ДТП постраждав водій легковика та 4 пасажири автобусу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП