na-luhanshchyni-okupanty-bezrezultatno-namahalys-atakuvaty-makiivku-lysohor

На Луганщині окупанти безрезультатно намагались атакувати Макіївку - Лисогор

 • 37797 переглядiв

Російські війська намагалися атакувати селища Терни, Невське та Макіївку, але зазнали невдачі; погана погода перешкоджала використанню авіації та безпілотників. Крім того, примусова паспортизація в Лисичанську була невдалою.

Російські окупанти вчора рушили в бік донецьких Тернів та спробували атакувати Макіївку. Всі ці намагання завершилися для противника безрезультатно. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі 

У важких погодних умовах нашим військовим доводиться відбивати постійні штурми росіян. Вчора окупанти рушили в бік донецьких Тернів, що неподалік від Невського, а також спробували атакувати Макіївку. Всі ці намагання завершилися для противника безрезультатно. Водночас через негоду знов ускладнено застосування авіації та дронів. Минулої доби ворог використав їх по одному разу

- написав Лисогор.

Окрім того, він повідомив, що у Лисичанську провалили примусову паспортизацію.

Єдиний звіт, яким окупанти раніше могли хизуватися, - нещодавні так звані "перші вибори". Але до них допускали навіть осіб без будь-яких документів, тому цей показник не відображає відсоток паспортизованих. В місті досі не функціонує паспортний стіл. Для заміни документів слід їхати до сусідніх населених пунктів. Ще важче одиноким літнім людям

- повідомив Лисогор.

Він зазначив, що особи, які називають себе соціальними працівниками, звісно що очікують їх, але по домівках не обходять. Задзвонити по допомогу пенсіонер або маломобільна людина теж не в змозі, бо відключено зв’язок.

Доповнення

Кількість боєзіткнень та ворожих авіаударів в операційній зоні ОСУВ Таврія минулої доби зменшилася. Втім, ворог продовжує активні піхотні атаки та артилерійські обстріли.

Навколо Авдіївки гаряче, росіяни штурмують малими групами з багатьох напрямків - Барабаш12.12.23, 18:11

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уночі росіяни з мінометів обстріляли Сумщину

     • 33990 переглядiв