na-luganschini-viduchora-mizh-naselenimi-punktami-diye-propuskniy-rezhim

На Луганщині відучора в окупованому Рубіжному діє пропускний режим

 • 353417 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. На території тимчасово окупованої Луганщини з 1 серпня на відвідування Рубіжного Сєвєродонецького району "місцева влада" видає перепустки. Перевізники без документів довозять пасажирів до в’їзду міста. Далі люди йдуть пішки, повідомляє голова ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Деталі

Невське та населені пункти навколо щодоби страждають від російської артилерії. Ворога не спиняє й те, що там залишаються мирні жителі. Також під обстріл потрапила Білогорівка, повідомив Лисогор.

Завдяки злагодженим діям наших воїнів, якісно побудованій обороні і роботі штабів, ворог не досяг бажаного результату, став втрачати більше особового складу та техніки.

З 1 серпня в окупаційній адміністрації Рубіжного видають перепустки на відвідування міста, які діють 30 діб. Без них до населеного пункту без наявної реєстрації не пропускають. Проблеми виникли, зокрема, й у перевізників, зауважив голова ОВА.

За відсутності дозволу, їх зупиняють на блокпостах на в’їзді до міста. Пасажири вимушені далі йти пішки. Для зворотної подорожі теж потрібно дістатися блокпосту.

Депортацією за відсутності паспорта рф у так званій «лнр» погрожують із 1 липня 2024 року, спираючись на кремлівські закони.

Однак в низці населених пунктів, де незадоволені темпами примусової паспортизації, відповідні списки складатимуть, починаючи з 1 жовтня, та обіцяють організувати виселення на пів року раніше – а саме з січня.

Такі дії влаштувала окупаційна адміністрація Мілуватки, що на Сватівщині.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, на Луганщині у російського війська значно збільшилась кількість втрат, з місцевих моргів Сватового росіяни не встигають забирати вивозити тіла. У Сватовому окупанти в черговий раз вимагають у місцевого населення документально підтвердити право власності на житло. Інакше погрожують передати майно у користування військовим.

Ворог наполегливо намагається прорвати українську оборону, через колосальні втрати в бій кидають непідготовлених мобілізованих з рф, компенсувати також намагаються шляхом мобілізації на окупованих територіях, повістки отримують всі чоловіки, не дивлячись на вік та стан здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще плюс 540: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 23 "шахеди"

     • 227923 переглядiв

    росіяни з артилерії обстріляли дві громади Миколаївщини

     • 214376 переглядiв