ukenru
na-luganschini-trivaye-rusifikatsiya-biznesu-a-tsivilni-zhaliyutsya-na-znikle-z-kvartir-mayno

На Луганщині триває русифікація бізнесу, а цивільні жаліються на зникле з квартир майно

 • 540575 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. На території тимчасово окупованих територіях Луганської області триває монополізація бізнесу росіянами, а цивільне населення продовжує жалітися на зникле майно з квартир, пише УНН з посиланням на Луганську ОВА.

Так, повідомляється, що нещодавно у так званому “держбанку лнр” чомусь вирішили приєднатися до одного з російських. Разом із усіма клієнтами, яких ніхто й не запитував.

Також дійшла черга й до мобільного зв’язку. Оператори, що діють, поки що продовжують надавати послуги, але урядом рф вже доручено створити у так званих “лнр”, “днр”, а також на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей єдиного оператора мобільного зв'язку.

Тим часом, у Сєвєродонецьку під виглядом відновлювальних робіт бригади чоловіків продовжують зламувати квартири без дозволу господарів.

Жителі міста, які перебувають в евакуації, звертають увагу, що під час обстежень їхніх помешкань зникають не тільки дрібні речі й побутова техніка.

Цитата

“Встигають навіть розібрати і винести такі конструкції, як шафа-купе або кухонні меблі, що потребує не одну годину робіт. В обмін можливо встановлять батареї, або вікно, навіть якщо в вас воно і вціліло”, – йдеться в повідомленні.

Доповнення

З 11 лютого на захопленій частині Луганщини росіянами офіційно відключено мобільний інтернет, у школах загарбники масово перевіряють смартфони дітей, спорожнілі населені пункти окупанти розграбовують.

Українські Національні Новини

Війна