ukenru
na-luganschini-spalakhnuv-lis-do-gasinnya-zaluchili-85-lyudey

На Луганщині спалахнув ліс: до гасіння залучили 85 людей

 • 12254 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Пожежа сталася на території Борівського лісництва у Луганській області. Про це повідомили у прес-службі Держагентства лісових ресурсів України, передає УНН.

"29 серпня о 11:40 на території Борівського лісництва ДП "Сєвєродонецьке ЛМГ", що координується Луганським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, за допомогою системи відеоспостереження виявлено загоряння лісової підстилки на площі близько 0,9 га через підпал сухої трави на березі озера невідомою особою", - йдеться в повідомленні.

До гасіння пожежі залучили 85 людей та 19 одиниць техніки. З них від держлісгоспу – 37 бійців та чотири пожежні автомобілі, три лісопожежні модулі та шість одиниць техніки, від Держслужби з надзвичайних ситуацій - 23 людей особового складу та дві одиниці техніки, від Міноборони - 25 людей.

"Гасіння пожежі ускладнено поривчастим вітром (15 м/с), вибухами мін, наявністю розтяжок, а також болотистою місцевістю", - уточнили в агентстві.

Станом 17:05 пожежу, площа якої зросла до 6,3 га, локалізували.

Нагадаємо, бойовики обстріляли населений пункт Новгородське Донецької області, через що виникло масштабне займання сухої трави.

Крім того, як повідомляв УНН, на Донбасі через пожежі, які викликали детонацію мін, тимчасово закрили КПВВ "Новотроїцьке".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП