ukenru
na-luganschini-sbu-zatrimala-pomichnitsyu-rosiyskikh-zagarbnikiv

На Луганщині СБУ затримала помічницю російських загарбників

 • 259515 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Співробітники СБУ викрили та затримали мешканку одного із прифронтових населених пунктів поблизу Попасної, яка передавала фсб рф інформацію на шкоду державній безпеці України. Про це повідомляє у Facebook СБУ,передає УНН.

Деталі

Оперативники Служби безпеки з’ясували, що її донька, перебуваючи у Москві, потрапила в поле зору фсб рф. Через неї та її родичів в Україні представники ворожої спецслужби намагалися отримати інформацію щодо дислокації підрозділів ЗСУ в Луганській області.

Через доньку жінка стала передавати російській спецслужбі відомості про адреси перебування в її населеному пункті українських військових, місця розташування їхніх вогневих позицій. Для уточнення наданої інформації вона пропонувала фсб здійснити аеророзвідку з БПЛА за визначеними нею орієнтирами для подальшої передачі російським загарбникам, які воюють на території Луганської області.

Пособницю окупантів затримали та вирішується питання про реєстрацію кримінального провадження про підозру та обрання запобіжного заходу.

За допомогу ворогові жінці загрожує позбавлення волі на строк від 12 до 15 років.

Нагадаємо

СБУ затримало двох коригувальників вогню по бронетанковим підприємствам Укроборонпрому.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП