na-luganschini-posililis-obshuki-mistsevikh-zhiteliv-okupanti-vstanovili-schomisyachniy-plan-viyavlennya-shpiguniv

На Луганщині посилились обшуки місцевих жителів: окупанти встановили щомісячний план виявлення шпигунів

 • 599340 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. На окупованих територіях Луганської області російські окупанти посилили обшуки та затримання місцевих жителів для того, аби виявляти щомісяця по 15 шпигунів та прихильників України, повідомляє Луганська ОВА, пише УНН.

Цитата

"Так звані правоохоронні органи «лнр» отримали нову рознарядку – виявляти щомісяця по 15 шпигунів та прихильників України. Задля виконання такого плану знову посилено обшуки та затримання місцевих мешканців. Коли росіянам треба виконати план господаря – причину затримання вони знайдуть будь-яку", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За інформацією з відкритих джерел, зауважує ОВА, відомо про вісім випадків затримання громадян України на тимчасово окупованих територіях Луганської області за останні два тижні.

Доповнення

Також зазначається, що у Сєвєродонецьку окупанти відкрили два комісійних магазини. Скуповують практично будь-яку річ, навіть інструменти та косметику.

"Мародерство в захопленому місті офіційно перетворилося на бізнес-проект. Через відсутність роботи і, відповідно, грошей, люди задешево здають усе, що тільки можливо – своє і сусідське", - додається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині окупанти забирають у людей телефони – ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сьогодні призначать нового голову АРМА – нардепка Янченко

     • 1207590 переглядiв