ukenru
na-luganschini-narakhuvali-55-povidomlen-pro-porushennya-pid-chas-viboriv

На Луганщині нарахували 55 повідомлень про порушення під час виборів

 • 7801 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Станом на 18:00 поліцією Луганщини було зареєстровано 55 повідомлень про порушення виборчого законодавства. Про це УНН повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Набільше повідомлень про порушення виборчого законодавства надійшло до Лисичанського відділу поліції - 16. Найменше до Станично-Луганського, Білокуракинського, Міловського, Троїцького відділів - по 1 повідомленню.

Так, у місті Лисичанськ на виборчій дільниці громадянин здійснював відеозйомку та фотографування свого бюлетеня в кабіні для виборців.

У місті Сватове голова ОВК № 113 повідомив, що відсутні печатки "старого" голови та секретаря комісії, крім того 15 хвилин потому системний адміністратор та оператори, які вносять дані по виборах, зачинили робоче місце та покинули дільниці, не попередивши нікого.

До поліції також надійшло повідомлення від громадянина про те, що у місті Кремінна, Троїцькому, Старобільському, Білокуракинському, Новоайдарському та Сватівському районах на виборчих дільницях можливі провокації з боку кандидата, а саме, групи молодиків збираються пошкодити виборчі бюлетені фарбою.

Нагадаємо, на Чернігівщині під час голосування на позачергових парламентських виборах невідомі особи під приводом проведення екзит-полу збирали особисті дані виборців.

Українські Національні Новини

Політика