na-luganschini-na-dni-zmililikh-vodoymisch-viyavili-dva-skhroni-boyepripasiv

На Луганщині на дні змілілих водоймищ виявили два схрони боєприпасів

 • 13931 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. На Луганщині співробітники СБУ виявили два схрони боєприпасів на дні змілілих водоймищ, що були ймовірно закладені у 2014-2015 роках. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр СБУ.

"У Луганській області Служба безпеки України виявила два схрони з військовими засобами ураження на дні змілілих водоймищ", - сказано у повідомленні.

Зазначається що одну із схованок правоохоронці знайшли у Новоайдарському районі на березі ріки Айдар поблизу села Маловендлівка. У ній зберігалось п’ять артилерійських снарядів калібру 152 мм загальною вагою 40 кг у тротиловому еквіваленті та майже 500 патронів калібру 7,62 мм.

Другий схрон правоохоронці виявили на дні висохлого озера біля села Старий Айдар Станично-Луганського району. Із тайника вилучено 38 гранат Ф-1 та майже 300 набоїв різного калібру.

За даними правоохоронців, обидві схованки було закладено у 2014-2015 роках. Правопорушники сховали їх під водою, однак, через посуху, схрони опинилися біля поверхні ґрунту.

Нагадаємо, у населеному пункті Муратове Луганської області у шафі закинутої будівлі гвардійці виявили схрон боєприпасів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У міністра Чернишова підтвердили COVID-19

     • 14275 переглядiв