ukenru
na-luganschini-mistseviy-zhitel-pidirvavsya-na-mini-rozvidka

На Луганщині місцевий житель підірвався на міні – розвідка

 • 12169 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. В Луганській області поблизу населеного пункту Калинове місцевий житель отримав важкі тілесні ушкодження у результаті підриву на міні. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що з огляду на масове встановлення противником мінно-вибухових загороджень, переважно без попереджувальних позначок, продовжуються випадки травмування й загибелі цивільного населення. Так, минулого тижня в смузі відповідальності 6 окремого мотострілецького полку 2 АК (Луганськ) ЗС РФ поблизу населеного пункту Калинове, місцевий мешканець отримав важкі тілесні ушкодження у результаті підриву на міні", - розповів Гуцуляк.

За його словами, бойовики не припиняють практику ведення вогню безпосередньо з житлових кварталів населених пунктів як по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, так і по об’єктах цивільної інфраструктури тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

"Надалі окупаційними пропагандистськими ЗМІ розповсюджується фейкова інформація начебто про "обстріли з боку ЗС України", - сказав Гуцуляк.

Нагадаємо, за даними розвідки, бойовики продовжують нарощувати заходи бойової підготовки з’єднань.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП