na-luganschini-kulemetniku-lnr-ogolosili-zaochnu-pidozru

На Луганщині кулеметнику "ЛНР" заочно оголосили підозру

 • 5354 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Мешканцю Сєвєродонецька, який бере участь у діяльності терористичної організації "ЛНР", заочно оголошено підозру. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

"Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом участі мешканця Сєвєродонецька у діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України) та вчинення ним дій, спрямованих на незаконну зміну меж території та державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 110 КК України)", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, поплічник терористів у листопаді 2014 року обійняв посаду кулеметника та по теперішній час бере участь у структурному підрозділі "Народної міліції "ЛНР"" так званому "6-му окремому мотострілецькому козачому полку ім. Матвєя Платова". Зазначений підрозділ силового блоку терористичної організації "ЛНР" здіснював збройний опір силам та засобам ЗСУ, задіяним у проведенні антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил в районі населених пунктів Новотошківське та Троїцьке Попаснянського району.

Оскільки бойовик переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, його оголошено у розшук.

Учаснику незаконного збройного формування загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої, а також від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, у Запоріжжі на п'ять років засудили бойовика.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині кулеметнику "ЛНР" заочно оголосили підозру

     • 5354 переглядiв

    Матіос розповів чи було отруєння Ющенка

     • 48780 переглядiв

    Екс-прокурора АТО Кулика призначили наглядати за ДБР

     • 11320 переглядiв

    Портнова допитали у ГПУ у справі Майдану

     • 10896 переглядiв

    Коболєв прокоментував конфлікт з Вітренко

     • 39994 переглядiв

    Батько Гандзюк назвав зустріч із Зеленським обнадійливою

     • 12582 переглядiв

    Високий рівень пожежної небезпеки оголосили на Закарпатті

     • 7376 переглядiв