na-kyivshchyni-kanikuly-u-shkoliariv-tryvatymut-vid-dvokh-do-trokh-tyzhniv

На Київщині канікули у школярів триватимуть від двох до трьох тижнів

 • 45622 переглядiв

Зимові шкільні канікули в Київській області будуть різними: у 45 громадах вони розпочнуться 25 грудня, а в інших - 1 січня і триватимуть два-три тижні, з урахуванням пропущених осінніх канікул.

У Київській області зимові шкільні канікули розпочнуться в різний час і триватимуть від двох до трьох тижнів. Про це під час брифінгу заявила заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко, передає УНН

Деталі

Зазначається, що терміни канікул залежать від сформованої структури навчального року в кожному окремому закладі освіти.

45 громад області розпочнуть канікули з 25 грудня, 24 громади навчатимуться до 29 грудня, тому канікули в їхніх школах почнуться з 1 січня 2024 року. У 341 школі канікули триватимуть 2 тижні, 286 закладів відпочиватимуть протягом 3 тижнів

- резюмувала Осипенко.

Доповнення 

Збільшена тривалість зимового відпочинку пов’язана з тим, що частина громад не проводила осінні канікули.

Водночас у низці шкіл заплановані святкові заходи, які будуть проводитися з чітким дотриманням безпекових вимог та рекомендацій оперативного штабу Ради оборони Київської області.

Нагадаємо

Учительський та батьківський колективи Баланівської школи (Вінниччина) взяли участь у конкурсі соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!" та виграли грант для закупівлі та встановлення нового сучасного твердопаливного котла, який обігріватиме навчальний заклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагородив вчителів та поспілкувався зі школярами: Зеленський відвідав метрошколу в Харкові

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    путін оголосив, що йде на п'ятий президентський термін

     • 37383 переглядiв