na-kyivshchyni-cholovik-pohrozhuvav-pidirvaty-hranatu-u-svoiemu-budynku-politseiski-vmovyly-yoho-zdatys

На Київщині чоловік погрожував підірвати гранату у своєму будинку: поліцейські вмовили його здатись

 • 26211 переглядiв

Поліція Києва переконала чоловіка, який погрожував підірвати гранату вдома, здатися; граната виявилася навчальною, а в помешканні також було знайдено вогнепальну зброю.

На Київщині правоохоронці вмовили здатися чоловіка, який погрожував підірвати гранату будинку. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

Деталі 

На спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що місцевий житель під час конфліктної ситуації погрожує підірвати себе. У будинку також знаходились його дружина та 30-річний син.

Правоохоронці Вишгородського управління поліції Київщини миттєво прибули на місце події та почали перемовини з 51-річним чоловіком. Правоохоронці вмовили чоловіка добровільно передати боєприпас спеціалістам

- резюмували у відомстві.

Проте після ретельного огляду правоохоронці встановили, що граната є навчально-тренувальною.

Доповнення 

Також під час огляду місця події в будинку виявили вогнепальну зброю. Наразі поліцейські продовжують працювати на місці події. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події.

Нагадаємо

Поліцейські Києва затримали організовану групу наркозбувачів, до якої увійшли п’ятеро осіб, серед яких був організатор та четверо кур’єрів, які доставляли наркотики замовникам на території столиці. 

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ССО показали момент знищення САУ Гіацинт на Куп'янському напрямку

     • 31505 переглядiв