ukenru
na-kpvv-u-zoni-oos-zastryagli-200-avtomobiliv

На КПВВ у зоні ООС застрягли 200 автомобілів

 • 11458 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Зранку в середу, 19 лютого, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах нарахували 200 автівок. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 25/30; "Мар’їнка" – 0/60; "Новотроїцьке" – 30/30; "Гнутове" – 15/10", - йдеться в повідомлені.

У пресслужбі також додали, що 18 лютого в КПВВ "Новотроїцьке" прикордонники передали співробітникам Національної поліції в Донецькій області громадянина України, що спробував за 500 гривень "домовитися" про безперешкодний перетин лінії розмежування. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Наразі тривають слідчі дії.

Пасажиро-транспортний потік через дорожні коридори збільшився, за виключенням КПВВ "Мар’їнка", який не працював у зв’язку з роботами на електромережах. Загалом через КПВВ прослідувало 36,6 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів. 

На цей час контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил функціонують у штатному режимі за зимовим графіком.

Нагадаємо, проект дорожньої карти з відкриття контрольних пунктів в’їзду-виїзду на лінії розмежування біля міст Золоте і Щастя в Луганській області має бути розроблений до наступного засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Українські Національні Новини

Суспільство