ukenru
na-kpvv-na-donbasi-u-chergakh-zastryagli-ponad-200-avtivok

На КПВВ на Донбасі у чергах застрягли понад 200 автівок

 • 12774 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Зранку в понеділок, 11 листопада, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Сході України у чергах перебували 220 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 30/40; "Мар’їнка" – 0/40; "Новотроїцьке" – 40/30; "Гнутове" – 20/20", - йдеться в повідомленні.

Також у пресслужбі додали, що вчора військовослужбовці Донецького прикордонного загону спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил в КПВВ "Новотроїцьке" завадили спробі переміщення на тимчасово окуповану територію України ветеринарних препаратів вартістю майже 24 тисячі гривень. Товар, що переміщувався з порушенням встановлених правил, вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

У КПВВ "Майорське" прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин намагався "домовитися" щодо сприяння в переміщенні товарів на тимчасово окуповану територію. На таку пропозицію прикордонники відповіли відмовою. По даному факту повідомлено співробітників Національної поліції.

У неділю загалом через КПВВ прослідувало 30,7 тисячі осіб та 4 тисячі транспортних засобів. Сьогодні всі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

Нагадаємо, в окупованому Росією Криму обмежили рух транспорту на під'їздах до пунктів пропуску "Армянськ" і "Перекоп".

Українські Національні Новини

Суспільство