ukenru
na-kpvv-na-donbasi-u-chergakh-narakhuvali-205-avtivok

На КПВВ на Донбасі у чергах нарахували 205 автівок

 • 17094 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Зранку у вівторок, 4 лютого, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах застрягли 205 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/35; "Мар’їнка" – 0/60; "Новотроїцьке" – 20/40; "Гнутове" – 20/10", - йдеться в повідомленні.

Крім того у пресслужбі додали, що 3 лютого в КПВВ "Майорське" та "Новотроїцьке" троє громадян України намагались з прикордонниками за гроші вирішити питання про безперешкодний перетин лінії розмежування. На таку пропозицію особи отримала категоричні відмови. Громадян та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передано працівникам Нацполіції для проведення подальших слідчих дій.

За минулу добу інтенсивність пасажиро-транспортного потоку зменшилась. Загалом через КПВВ прослідувало 31,2 тисячі осіб та 3,7 тисячі транспортних засобів. 

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

Нагадаємо, на адміністративній межі між Кримом і Херсонською областю в сервісній зоні пункту пропуску "Чонгар" до кінця року планують створити хаб.

Українські Національні Новини

Суспільство