ukenru
na-kordoni-z-ukrayinoyu-zalishayetsya-10-khasidiv-prikordonniy-komitet-bilorusi

На кордоні з Україною залишається 10 хасидів - прикордонний комітет Білорусі

 • 18565 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. На українсько-білоруському кордоні між пунктами пропуску "Нова Гута" та "Нові Яриловичі" залишається близько 10 іноземців. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонкомітету Республіки Білорусь щодо ситуації з паломниками-хасидами, передає УНН.

"Хасиди-паломники проходять прикордонний контроль в Республіку Білорусь. Станом на 14:00 18 вересня кількість іноземних громадян, які перебувають на території між пунктами пропуску "Нова Гута" та "Нові Яриловичі", становить близько 10 осіб", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що напередодні, зважаючи на рішення більшості паломників повернутися в Білорусь, білоруськими прикордонниками був збільшений чисельний склад військовослужбовців в змінах прикордонних нарядів в пункті пропуску, що дозволило за поточну добу оформити більше 1000 зазначених іноземних громадян.

"Всі вони організовано переходять на територію Республіки Білорусь", - заявили в прикордонному комітеті.

Нагадаємо, раніше сьогодні в ДПСУ повідомили, що навпроти пункту пропуску "Нові Яриловичі" на кордоні України з Білоруссю фіксується зменшення кількості іноземців-паломників.

Українські Національні Новини

Суспільство