ukenru
na-kordoni-z-rf-zatrimali-chvert-tonni-vyalenoyi-vobli-ta-ikri

На кордоні з РФ затримали чверть тонни в’яленої вобли та ікри

 • 9148 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Місцевий мешканець одного з прикордонних населених пунктів перемістив з Росії на територію України чверть тонни російської в’яленої вобли та ікри. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби України, передає УНН.

Так, у п’ятницю, реалізовуючи отриману від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби інформацію, прикордонний патруль від відділу "Велика Писарівка" в районі населеного пункту Попівка поблизу лінії кордону затримав громадянина України та гужову повозку, в якій знаходились 24 коробки, по 10 кг в кожній, з в’яленою рибою та в’яленою рибною ікрою.

За інформацією прикордонників, весь товар мав російське походження, на що вказували відповідні маркування.

Оглянувши місцевість, правоохоронці встановили, що вантаж був незаконно переміщений через кордон з Росії на територію України шляхом перевантаження через інженерні загородження. Наразі уся рибна продукція передана працівникам фіскальної служби.

22-річного українця прикордонники затримали з метою з’ясування усіх обставин справи та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Як повідомляв УНН, українець намагався переправити до Росії 8 кіло наркотиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП