na-kordoni-z-polscheyu-viyavili-kontrafaktnikh-tovariv-na-5-mln-grn-sered-nikh-700-kg-chervonoyi-ikri

На кордоні з Польщею виявили контрафактних товарів на 5 млн грн: серед них - 700 кг червоної ікри

 • 368078 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Контрабандний товар на близько 5 мільйонів прикордонники виявили в чоловіка в пункті пропуску «Рава-Руська» під час перевірки автомобіля. Правоохоронці знайшли «сховки» за обшивкою й між підлогою та днищем автівки. Про це пише УНН з посиланням на Державну прикордонну службу.

Деталі

31-річний водій в’їжджав в Україну з Польщі мікроавтобусом «Опель» через пункт пропуску «Рава – Руська».

За ініціативи прикордонників оперативно-розшукового підрозділу Львівського загону авто скерували для додаткової перевірки.

Під час спільного з працівниками митниці огляду прикордонники виявили серед особистих речей водія майже 700 кг червоної ікри. Окрім того, за декоративною обшивкою машини та у спеціально виготовленому тайнику між підлогою та днищем автомобіля під час огляду виявили 4 380 одиниць електронних сигарет.

За цим фактом працівники митниці склали протокол. Товар та транспортний засіб вилучили. За ринковими цінами орієнтовна вартість вилученого складає близько 5 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З України до Молдови чоловік намагався перевезти майже три тисячі контрафактних упаковок для фасування кави

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Спека встановила новий рекорд у Києві

     • 314136 переглядiв