ukenru
na-kiyivschini-zlovmisnik-z-mulyazhem-granati-nakinuvsya-na-deputata

На Київщині зловмисник з муляжем гранати накинувся на депутата

 • 11564 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. У місті Кагарлик Київської області співробітники поліції затримали озброєного нападника на депутата Київської обласної ради, передає УНН з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

За інформацією прес-служби, після зустрічі з виборцями у Кагарлику, коли депутат облради виходив із офісу, до нього підбіг невідомий і вдарив по голові. Після чого нападник намагався застосувати вибуховий пристрій.

"У момент нападу поруч проїжджали патрульні Кагарлицького відділення поліції та співробітники Управління поліції охорони в Київській області. Правоохоронці одразу ж наздогнали зловмисника, який намагався втекти. Вибухотехніки виявили в нього муляж гранати", - зазначили у поліції.

Наразі, як поінформували у прес-службі, триває комплекс слідчих дій. 33-річного нападника з Білої Церкви поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Встановлюються мотиви нападу на депутата.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Призначено експертизу, за результатами якої вирішиться питання про відкриття кримінального провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, 21 січня у селі Долинівка Арцизького району сільський житель за допомогою рушниці намагався перешкодити ремонту лінії електромережі

Українські Національні Новини

Кримінал та НП