ukenru
na-kiyivschini-zatrimali-posadovtsya-yakiy-u-yakosti-khabarya-khotiv-otrimati-kvartiru

На Київщині затримали посадовця, який у якості хабаря хотів отримати квартиру

 • 15400 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. На Київщині затримали працівника Бориспільської міськради під час передачі йому докуменів на купівлю-продаж квартири. Посадовець вимагав хабар за непершкоджання будівельним роботам підприємця. Поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МВС.

"Поліція Київщини затримала депутата Бориспільської міськради за одержання неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посадовця затримали під час передачі йому неправомірної вигоди, у вигляді договору купівлі-продажу квартири у місцевій новобудові. Також правоохоронці затримали й посередника.

Встановлено, що чиновник вимагав неправомірну вигоду за неперешкоджання у здійсненні будівельних робіт підприємцем. За такі "послуги" посадовець бажав отримати 30 тисяч доларів або три однокімнатні квартири у новобудові Борисполя.

"В якості речового доказу слідчі поліції вилучили договір купівлі-продажу нерухомості на суму 195 700 гривень. Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманим у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ", - додали в МВС.

Наразі триває слідство. Також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу двом чоловікам.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали приватного підприємця під час надання неправомірної вигоди слідчому одного із районних управлінь поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП