ukenru
na-kiyivschini-zatrimali-paliyiv-agitatsiynogo-banera

На Київщині затримали паліїв агітаційного банера

 • 7590 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Поліція затримала підпалювачів передвиборчого агітаційного банера на Київщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в області.

Як вказано, два дні тому уночі в селищі Володарка невідомі особи облили займистою речовиною та підпалили агітаційний плакат одного з кандидатів у народні депутати. Після чого зникли у невідомому напрямку.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції. Пожежу було швидко ліквідовано. Однак вогнем повністю знищено агітаційну продукцію та частково пошкоджено обшивку магазину, де банер був розміщений.

Під час проведення невідкладних оперативно-пошукових заходів, за допомогою камер відеоспостереження працівники поліції встановили та затримали двох осіб, причетних до навмисного підпалу.

Ними виявилися 34 та 26-річні жителі Черкащини. Чоловіки затримані у порядку ст. 208 КПК України, вказали у поліції.

З ними проводяться невідкладні слідчі дії. Поліцейські встановлюють мотиви злочину.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у "день тиші" поліція зафіксувала 711 повідомлень про незаконну агітацію.

Українські Національні Новини

Політика