ukenru
na-kiyivschini-zatrimali-avtokradiya-yakiy-pyanim-sprichiniv-dtp

У Броварах затримали автокрадія, який п'яним спричинив ДТП

 • 15820 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. В Київській області затримали автокрадія, який п'яним спричинив ДТП та пошкодив 4 автівки. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

Так, на логістичний пристрій групи реагування патрульної поліції надійшло повідомлення про ДТП за участі чотирьох авто на одній з вулиць міста Бровари.

"Поліцейські оперативно прибули на місце події та під час оформлення ДТП встановили, що правопорушник незаконно заволодів автомобілем", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що як з’ясувалось, напередодні зловмисник викрав ключі від автівки у свого знайомого, з яким вони разом відпочивали. Тоді молодик незаконно заволодів автомобілем Samand та поїхав на чужому транспортному засобі у своїх справах.

"По дорозі нетверезий керманич спричинив аварію та пошкодив 4 автівки. На щастя у ДТП з людей ніхто не постраждав", - зазначається у повідомленні.

Також поліцейські затримали молодика в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 19-річний місцевий житель, раніше він вже був судимий за аналогічний злочин. Наразі його поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

"За водіння у нетверезому стані, на водія поліцейські склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП, а також за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, автомобільних доріг, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, слідчі Броварського відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили зловмиснику про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, жінка піде під суд за "п'яну" ДТП з чотирма постраждалими дітьми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП