ukenru
na-kiyivschini-suditimut-dvokh-nepovnolitnikh-yaki-do-smerti-pobili-khloptsya

На Київщині судитимуть двох неповнолітніх, які до смерті побили хлопця

 • 14364 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. На Київщині судитимуть двох неповнолітніх, які до смерті побили хлопця. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

"Білоцерківською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого", - йдеться у повідомленні.

У жовтні минулого року двоє неповнолітніх – 16 та 17 років, прийшли на територію чужого приватного домоволодіння, що знаходиться в одному із сіл Сквирського району, де вчинили сварку із місцевим жителем, під час якої нанесли по тілу останнього близько 38 ударів ногами.

З отриманими ранами хлопця госпіталізовано до районної лікарні, де він помер через 2 дні.

Неповнолітніх обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчиненому групою осіб, що спричинило смерть потерпілого).

За скоєний злочин обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Нагадаємо, сімейна сварка у селі Бобівці у Чернівецькій області закінчилася трагедією, коли чоловік вбив власну дружину і залишив тіло на дорозі. Вночі його знайшли колядники і повідомили в поліцію.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП