ukenru
na-kirovogradschini-rozpovsyudzhuyut-feykovu-gazetu-slugi-narodu

На Кіровоградщині розповсюджують фейкову газету "Слуги народу"

 • 10596 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. На 101-му виборчому окрузі Кіровоградської області розповсюджують агітаційну газету, в якій назва партії "Слуга народу" використовується поряд з інформацією про кандидата-самовисуванця. Про це повідомив кандидат від партії "Слуга народу" у цьому окрузі Юрій Кузбит, повідомляє УНН.

"Друзі! Обережно! Ось таке зараз розповсюджує Укрпошта! Правда переможе! Дякую вам за підтримку! Будьте пильними. Пана чекає і суд за наклепи, і за використання лого партії кримінальна відповідальність!" - написав Кузбит.

Він також розмістив фото самої агітаційної газети. Видно, що газета містить партійну назву та логотип "Зе! Депутат", а розповідається у ній про кандидата, який офіційно є самовисуванцем.

Нагадаємо, у Київській області кандидату в народні депутати оголошено про підозру у порушенні виборчого законодавства, а саме у перешкоджанні здійсненню виборчого права. Кандидата підозрюють у неправомірному використанні графічних елементів, зовні схожих на офіційну символіку однієї з політичних партій. 

Українські Національні Новини

Політика