na-kirovogradschini-perekinulas-vantazhivka-yaka-perevozila-vibukhonebezpechni-rechovini

На Кіровоградщині перекинулась вантажівка, яка перевозила вибухонебезпечні речовини

 • 8040 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 27 грудня. УНН. Вчора ввечері, на 30 км автодороги Знам’янка-Луганськ-Ізварино на Кіровоградщині, перекинувся автомобіль КрАЗ, який перевозив вибухонебезпечні речовини. Про це кореспонденту УНН повідомили в інформаційному відділі управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Кіровоградській області.

“За попередніми даними водій автомобіля КрАЗ, рухаючись з боку міста Кропивницький в напрямку Олександрії, не врахував дорожню обстановку, особливості вантажу, не впорався з керуванням, здійснив з’їзд на праве узбіччя з подальшим перекиданням. Внаслідок чого автомобіль отримав значні механічні ушкодження. Автомобіль перевозив наступний вантаж: 5 тонн аміачної селітри, 12,5 тонн емульсійної фази, газогенеруюча добавка”, — повідомили у прес-службі.

Також в прес-службі додали, що були деформовані кабіна автомобіля, дах і контейнери, але вони не розбились, речовини не розлилися. На водія складено адміністративний протокол за ст. 124 КУ про адміністративні правопорушення, який наразі скеровано до суду.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ф.-В.Штайнмаєр констатував глибоку кризу в ЄС

     • 8324 переглядiв

    Під час зрізання дерев у Києві загинув робітник

     • 8321 переглядiв

    Міністр оборони Ізраїлю закликав євреїв покинути Францію

     • 9884 переглядiв

    Лісові рейдові бригади посилили охорону ялинок

     • 7017 переглядiв