ukenru
na-kirovogradschini-deputata-pidozryuyut-u-vimaganni-35-tisyach-griven

На Кіровоградщині депутата підозрюють у вимаганні 35 тисяч гривень

 • 10286 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Прокуратура Кіровоградської області вручила депутату Світловодської міської ради підозру за вимагання неправомірної вигоди в розмірі 35 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі Генеральної прокуратури України, передає УНН.

За даними досудового розслідування, депутат однієї з рад Кіровоградщини вимагав від підприємця з міста Світловодськ 35 тисяч гривень неправомірної вигоди.

"Прокуратура Кіровоградської області здобула достатньо доказів для вручення депутату Світловодської міської ради підозри за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди)", - йдеться у повідомленні.

Слідство вважає, що депутат намагався використати своє службове положення. На той момент він був директором одного з комунальних підприємств, вимагаючи від приватного підприємця 35 тисяч гривень неіснуючого боргу.

Факт даного порушення виявлено кіровоградськими правоохоронцями 15 жовтня 2019 року. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, колишнього голову Дніпропетровської ОДА Олександра Вілкула підозрюють у спричиненні багатомільйонних збитків державі, його справу спрямували до суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП