ukenru
na-kirovogradschini-banda-vimagala-groshi-u-biznesmena

На Кіровоградщині банда вимагала гроші у бізнесмена

 • 14107 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Правоохоронці у Кіровоградській області затримали трьох членів злочинного угруповання. Їх підозрюють у вимаганні грошей у приватного підприємця. Про це повідомив відділ комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

Так, 26 вересня ці особи звернулися до мешканця Устинівського району. Вони повідомили, що мають наміри зібрати з поля належний йому урожай соняшника. Однак зловмисники погодилися відмовитися від збору чужого урожаю, якщо підприємець передасть їм грошові кошти у сумі кількох десятків тисяч доларів.

Під час проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили організатора групи та двох його спільників. Ними виявилися 43-річний мешканець Кропивницького та двоє жителів Долинського району 27 та 25 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кіровоградській області намагалися захопити поле 

"29 вересня цього року працівниками управління карного розшуку, відділом детективів слідчого управління із залученням управління КОРД поліції області під час передачі частини грошових коштів особи були затримані. На теперішній час їм повідомлено про підозру", – повідомили в поліції.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за частиною 2 статті 189 КК України, тобто вимагання. За ці дії закон передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, у Харківській області банда тероризувала місцевих підприємців, прикриваючись Харківською міською асоціацією ветеранів антитерористичної операції. Під час затримання у Харкові один зі зловмисників намагався вчинити збройний опір: погрожував застосувати проти правоохоронців бойову гранату. Проти нападника застосували табельну вогнепальну зброю. Від отриманого вогнепального поранення злочинець помер у лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП