na-kilkokh-napryamkakh-sili-oboroni-mali-uspikh-i-zakriplyuyutsya-genshtab

На кількох напрямках Сили оборони мали успіх і закріплюються - Генштаб

 • 327560 переглядiв

Як повідомляється, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Цитата

"На напрямках Новоданилівка - Широка Балка; Мала Токмачка - Новопокровка мали подекуди успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявленим цілям противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби", - ідеться у повідомленні Генштабу у Facebook.

Як повідомляється, ворог чинить потужний опір, здійснює переміщення підрозділів та військ. Активно застосовує резерви.

"На Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. Тут, на південному фланзі наступу, мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах", - вказали у Генштабі.

Як повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов у коментарі, наведеному Military Media Center, Сили оборони України також продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби відбулось 35 бойових зіткнень. Українські воїни відбили усі атаки ворога.

Доповнення

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що Сили оборони України 12 липня наступали на Бахмутському напрямку. Вона зазначила, що є просування.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти поранили ще вісім жителів Донецької області

     • 366626 переглядiв