ukenru
na-khmelnichchini-vinesli-virok-8-osobam-yaki-do-smerti-pobili-mistsevogo-zhitelya

На Хмельниччині винесли вирок 8 особам, які до смерті побили місцевого жителя

 • 5161 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Хмельницьким апеляційним судом винесено вирок 8 особам, які у 2010 році з особливою жорстокістю побили місцевого жителя, завдавши йому десятки ударів, які виявились не сумісними із життям потерпілого. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Хмельницької області.

"За результатами оскарження прокуратурою Хмельницької області попередніх рішень судів у резонансному кримінальному провадженні за фактом нанесення у 2010 році смертельних тілесних ушкоджень відвідувачу одного із нічних клубів в обласному центрі, Хмельницьким апеляційним судом винесено вирок, яким винних осіб засуджено до реального покарання", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові офіцер поліції отримав поранення голови та шиї

Крім того, у липні 2010 року поблизу нічного клубу "Токіо" вони з особливою жорстокістю побили місцевого жителя, завдавши йому десятки ударів. За висновком експертизи 23 удари виявились не сумісними із життям потерпілого.

"Стороною обвинувачення у суді доведено, що засуджені, більшість із котрих боксери, упродовж 2009-2010 років вчиняли хуліганські дії відносно відвідувачів та працівників нічних клубів міста Хмельницького, спричиняючи їм без будь-яких на те підстав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості" - додали в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція у Чернівцях затримала чоловіка за вбивство дружини

Вироком Хмельницького апеляційного суду 8 осіб визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого), ч.ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб, а також що супроводжувалось опором громадянам, які припиняли хуліганські дії) Кримінального кодексу України.

Засудженим призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 років 6 місяців до 9 років.

У залі суду осіб, які підлягають направленню до місць відбування покарання, взято під варту.

На користь потерпілих із засуджених стягнуто 625 тис. грн. моральної шкоди.

Нагадаємо, жителька Київщини напідпитку зарізала власного батька після спільного застілля.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП