ukenru
na-khmelnichchini-suditimut-zhinku-za-sprobu-prodati-dvokh-svoyikh-ditey

На Хмельниччині судитимуть жінку за спробу продати двох своїх дітей

 • 10799 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Правоохоронці завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спроби жінки продати двох своїх малолітніх дітей. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області, передає УНН.

"За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної угоди відносно малолітніх дітей", - йдеться в повідомленні.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 149 КК України (незаконна угода відносно малолітніх дітей) направили для розгляду до Деражнянського районного суду. Нині обвинувачена продовжує утримуватися під вартою. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, правоохоронці викрили 27-річну мешканку Деражнянського району, яка, переслідуючи корисливі мотиви, вирішила здійснити незаконну угоду стосовно своїх дітей - 7-річного хлопчика та 5-річної дівчинки. Передачу дітей іншій сім'ї горе-матір "оцінювала" у 35 тисяч доларів. Жінку затримали в порядку статті 208 КПК України під час одержання частини цієї суми - у 10 тисяч доларів та 10 тисяч грн. Дітей передали представникам соціальних служб, їх життю і здоров’ю нічого не загрожує. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП