na-khmelnichchini-privlasnili-groshi-vidileni-na-remont-dorig

На Хмельниччині привласнили гроші, виділені на ремонт доріг

 • 10303 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Прокуратура виявила факт привласнення бюджетних коштів, виділених на ремонт автомобільних доріг у Красилівському та Теофіпольському районах Хмельницької області. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передає УНН.

"Старокостянтинівською місцевою прокуратурою виявлено факт привласнення бюджетних коштів, виділених на ремонт дорожнього покриття на території Красилівського та Теофіпольського районів. Встановлено, що виконавцем вказаних робіт є один із суб’єктів господарювання, який у травні цього року взяв на себе зобов’язання провести роботи на суму понад 6,6 млн грн", – йдеться в повідомленні.

Вивчивши стан фактичного виконання ремонтних робіт, виявили невідповідність їх обсягів задекларованим у кошторисній документації та актах виконаних робіт. У результаті, за попередніми підрахунками, з бюджету безпідставно сплачено близько 400 тисяч грн.

"За вказаними фактами місцевою прокуратурою розпочато 2 кримінальних провадження за ч.3 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. На даний час проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів", – зазначили у прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розтрата на ремонти доріг: на Київщині розслідують нестачу майже 800 тиc. грн

Нагадаємо, начальнику Служби автомобільних доріг у Дніпропетровської області повідомили про підозру у привласненні понад 1 мільйона гривень бюджетних коштів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд продовжив слухати адвоката Януковича у дебатах

     • 9838 переглядiв

    Стало відомо, скільки недоотримав держбюджет у 2018 році

     • 9648 переглядiв

    Українці в Індонезії не постраждали – МЗС

     • 16050 переглядiв

    Парламент Іраку не зміг вибрати президента

     • 8650 переглядiв

    Алергологи оприлюднили прогноз на тиждень для українців

     • 10818 переглядiв