ukenru
na-khmelnichchini-politseyskiy-v-stani-spyaninnya-nasmert-zbiv-zhinku-pravookhorontsya-zvilneno

На Хмельниччині поліцейський в стані сп’яніння насмерть збив жінку: правоохоронця звільнено

 • 16647 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. З лав Національної поліції звільнили 24-річного правоохоронця, який в стані алкогольного сп’яніння вчинив смертельну ДТП на Хмельниччині. Про це повідомив Голова Національної поліції України Ігор Клименко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата:

"На Хмельниччині працівник групи реагування патрульної поліції збив жінку. На жаль, врятувати її не вдалося. Водій з місця ДТП втік, але ми вже за 40 хвилин його затримали. Вже колишній поліцейський був п’яний. Вже колишній – бо я принциповий в цих питаннях. Він звільнений з органів поліції. Всі зібрані матеріали ми передаємо в ДБР", - повідомив Клименко.

Деталі

За даними пресслужби поліції Хмельниччини, колишнього правоохоронця було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, наразі він перебуває під вартою. Про дану подію повідомлено територіальний підрозділ ДБР, до якого за підслідністю передані усі зібрані матеріали для проведення подальшого розслідування.

Як повідомляють у поліції, ДТП сталася вчора, 22 лютого, о 18:35 в селі Писарівка на території колишнього Волочиського району Хмельницької області. Водій автомобіля, скоївши наїзд на 50-річну жінку, яка від отриманих травм загинула, зник із місця пригоди.

На території області був оголошений спеціальний план - і уже за 40 хвилин підозрюваного у смертельній ДТП розшукали та затримали у сусідньому селищі.

Ним виявився 24-річний працівник поліції, який, керуючи власним автомобілем "Опель", скоїв наїзд на загиблу, яка йшла по узбіччю в попутному напрямку.

Що було раніше

Як повідомляв УНН, минулого місяця поліцейський батальйону конвойної служби ГУНП в Харківській області п’яним збив пішохода та втік з місця ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП