na-khersonshchyni-posyliuiut-bezpeku-cholovikiv-pryzovnoho-viku-zoboviazaly-nosyty-pry-sobi-posvidchennia-osoby

На Херсонщині посилюють безпеку, чоловіків призовного віку зобов’язали носити при собі посвідчення особи

 • 32781 переглядiв

У Херсонській області посилено заходи безпеки; чоловіки призовного віку повинні мати при собі посвідчення особи та пред'являти його на вимогу.

Рада оборони Херсонщини зобов’язали чоловіків призовного віку мати при собі документи, котрі посвідчують особу. Їх необхідно буде предʼявляти на прохання правоохоронців та працівників ТЦК і СП, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Cпільно з військовими на Раді оборони Херсонщини ухвалили низку рішень для посилення безпеки у нашому регіоні. Обговорили питання облаштування захисних рубежів. На жаль, не всі розуміють важливість цієї роботи і спеціально чи то ненароком підривають обороноздатність області 

- повідомив Прокудін.

Також згідно з розпорядженням коменданта області, чоловіки призовного віку, повинні мати при собі документи, котрі посвідчують особу. І їх необхідно предʼявляти на прохання правоохоронців та працівників ТЦК і СП.

"Також збільшуємо кількість мобільних бетонних укриттів, аби захистити наших людей від атак російських терористів", - додав Прокудін.

Крім того, рада оборони заборонила проведення заходів у святкові дні та масового скупчення людей.

Нагадаємо

Російська армія минулої доби 108 разів обстріляла Херсонщину. Поцілила у гуманітарний штаб у Бериславському районі, об'єкт критичної інфраструктури, гуртожиток та організацію з обслуговування ліфтів у Херсоні. Поранені п'ятеро людей.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Що рік Дракона принесе Україні: астролог дала відповідь

     • 219837 переглядiв