na-khersonshchyni-okupanty-na-zakonodavchomu-rivni-zakripliat-oboviazkovu-propahandu-sered-ditei-tsentr-sprotyvu

На Херсонщині окупанти на законодавчому рівні закріплять обов’язкову пропаганду серед дітей - Центр спротиву

 • 21072 переглядiв

На тимчасово окупованих територіях Херсонської області російські загарбники планують законодавчо запровадити примусову пропаганду серед українських дітей через обов'язкову участь у кремлівських рухах на кшталт комсомолу.

На ТОТ Херсонщини на законодавчому рівні російські загарбники закріплять обов’язкову пропаганду серед дітей. Місцева окупаційна адміністрація підготувала законопроєкт "про патріотичне виховання". Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що росіяни особливу увагу приділяють знищенню самоідентичності місцевого населення на тимчасово окупованих територіях.

Заперечуючи існування української нації на лівому березі Херсонщини окупанти підготували законопроєкт "про патріотичне виховання". Він передбачає обов’язкову участь школярів всіх рівнів в кремлівських рухах на кшталт комсомолу.

Таким чином, використовуючи інструмент масовості та матеріальної переваги участі в таких рухах, ворог планує наростити промивання мізків українських дітей з метою підготовки їх в якості яничар до наступних війн імперії,

- йдеться у повідомленні.

У Спротиві зауважують, що автори законопроєкту не приховують, що він буде побудований на нацистських ідеях переваги російської нації та антизахідній риториці, тобто буде виховувати в дітей ненависть до інших. Звичайно, що особлива увага в ньому до мілітаризму підлітків.

Відповідальними за його розробку є місцева окупаційна адміністрація та молодіжні активісти з рф - учасники так званої "правової майстерні росії", майбутня партійна номенклатура.

росія знищує спорт на окупованих територіях України – Центр національного спротиву07.07.24, 16:52

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На шпилі Руанського собору у Франції спалахнула пожежа

     • 13557 переглядiв