na-khersonschini-vorog-zoserediv-do-45-btg-genshtab

На Херсонщині ворог зосередив до 45 БТГ

 • 216593 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Для стримування просування наших збройних сил в Південнобузькому операційному районі противник зосередив до 45 БТГ, які прискорюють заходи з фортифікаційного обладнання оборонних рубежів. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України Олексій Громов, передає УНН.

Цитата

«Дані розвідки свідчать, що найближчим часом завдання номер один для рф – утримати фронт та зупинити український наступ на Херсонському напрямку. Таке завдання ворог планує вирішити за рахунок першої хвилі часткової мобілізації та шляхом збільшенням кількості угруповань збройних сил росії на правобережжі річки Дніпро. На сьогодні для стримування просування наших збройних сил на Південнобузькому операційному районі противник зосередив до 45 БТГ, які прискорюють заходи з фортифікаційного обладнання оборонних рубежів. При цьому противник постійно намагається відновити переправи через річку Дніпро, щоб забезпечити всебічну підтримку своїх військ», – повідомив Громов.

Нагадаємо

Генштаб ЗСУ повідомив, що існує висока ймовірність здійснення російськими загарбниками обстрілів мирного населення Херсонської області. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині ворог зосередив до 45 БТГ

     • 216593 переглядiв

    У Рівному повідомили про замінування ТРЦ – мер

     • 137943 переглядiв