ukenru
na-khersonschini-v-mislivskikh-ugiddyakh-znayshli-plantatsiyu-konopli-na-2-mln-dolariv

На Херсонщині в мисливських угіддях знайшли плантацію коноплі на 2 млн доларів

 • 43554 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. На Херсонщині слідчі викрили двох чоловіків, які виростили понад 2000 кущів конопель на території мисливських угідь. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Херсонській області, інформує УНН.

"На Херсонщині правоохоронці вилучили посів конопель вартістю 2 мільйони доларів. Поліцейські з’ясували, що до злочину причетні двоє жителів Луганської області віком 20 та 38 років. Вони вирощували марихуану елітних сортів на території мисливських угідь в Олешківському районі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для вирощування наркорослин зловмисники використовували крапельне зрошення. Полив відбувався за допомогою автоматичної системи, яка працювала від сонячних батарей. Загалом на полі було понад 2 тисяч кущів рослини.

За місцями проживання фігурантів оперативники провели обшуки, під час яких вилучили канабіс, мобільні телефони та сім-картки.

Фігурантам вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.310 Кримінального кодексу України "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель".

Слідчі поліції направили клопотання до суду про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Як повідомлялося раніше в УНН, із Одеси до Європи намагались вивезти білоруських цигарок на понад 80 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП