ukenru
na-khersonschini-u-bandi-narkotorgovtsiv-viluchili-45-kg-marikhuani-na-ponad-milyon-griven

На Херсонщині у банди наркоторговців вилучили 45 кг марихуани на понад мільйон гривень

 • 16728 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. П'ятьох жителів Генічеського і Новотроїцького районів Херсонської області викрили на збуті марихуани на території області. Було вилучено 45 кілограмів марихуани на понад мільйон гривень. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу поліції Херсонської області.

"Поліцейські з’ясували, що учасниками групи є жителі Генічеського і Новотроїцького районів віком від 18 до 47 років. Оперативники встановили, що чоловіки винаймали гараж на територій непрацюючого виробництва у Новотроїцькому районі, де переробляли рослини конопель у марихуану та фасували для подальшого збуту", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у главку поліції, під час затримання зловмисники перебували у гаражі, де готували рослини конопель для переробки.

"У ході огляду приміщення оперативники знайшли 20 мішків готової до збуту марихуани та приблизно 5 кілограмів сухих конопель. Загальна вага вилученого становить понад 45 кілограмів. Наразі поліцейські встановлюють канали надходження наркорослин та інших осіб, які, можливо, причетні до збуту наркотиків", - зазначається у повідомленні.

Також наразі підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".

Нагадаємо, на Херсонщині в мисливських угіддях знайшли плантацію коноплі на 2 млн доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП