ukenru
na-kharkivschini-zatrimali-kandidata-u-zlodiyi-v-zakoni-yakiy-pogrozhuvav-spaliti-tserkvu

На Харківщині затримали кандидата у "злодії в законі", який погрожував спалити церкву

 • 24287 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. На Харківщині затримали кандидата у "злодії в законі", відомого як Вадим "Ізот", який обкрадав елітні автомобілі на паркувальному майданчику біля джерела "Саржин Яр" і забороняв іншим там красти, навіть погрозивши настоятелю церкви, який зробив йому зауваження, спалити храм. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Буквально декілька днів тому поліцією Харківщини був затриманий дійсно прямуючий за званням "злодій в законі" - так званий наглядач від злодіїв за містом Харків, раніше неодноразово засуджений по кличці "Ізот". Бажання отримати злочинне звання за злодійським "статутом" примусило його особисто виїжджати на свому "Лексусі" протягом тривалого часу та скоювати крадіжки з елітних авто на паркувальному майданчику біля джерела "Саржин Яр", - повідомив він.

З його слів, поки водії перебували у церкві або ж відпочивали на природі, цей кандидат в "злодії в законі" й "обчищав" їх автівки.

"Задля збільшення авторитету серед злочинців - це респект, але... цей Вадим "Ізот" є також злодійським корупціонером: користуючись своїм статусом у кримінальному середовищі, він забороняв скоєння крадіжок у вказаному місці іншим злочинцям. Та ще й погрожував настоятелю церкви підпалом храму за те, що той посмів зробити йому зауваження", - додав В.Аброськін.

Нагадаємо, у Маріуполі зловмисниця викрала у літньої жінки пенсію за 5 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП