na-kharkivschini-skasuvali-zaboronu-kulturno-rozvazhalnikh-zakhodiv

На Харківщині скасували заборону культурно-розважальних заходів

 • 398670 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Сьогодні на Харківщині ухвалили рішення про скасування заборони на проведення масових та культурно-розважальних заходів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

«Сьогодні скасували заборону на проведення масових та культурно-розважальних заходів на території Харківської області. Таке спільне рішення ухвалили сьогодні під час засідання Ради оборони», - написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

За його словами, буде дозволено проводити масові заходи лише у приміщеннях, які відповідають нормам безпеки. Зокрема, це будівлі із наявними захисними спорудами.

Також він повідомив, що залишається заборона на проведення масових заходів із кількістю 50 і більше учасників на відкритому повітрі.

«Ми розуміємо, що культурні послуги мають особливу цінність для мешканців міста та області, але, як і з освітнім процесом, безпека людей - наш головний пріоритет», - наголосив голова Харківської ОВА.

Доповнення

Також сьогодні Олег Синєгубов повідомив, що Харківщина повернеться до традиційного офлайн навчання у закладах дошкільної, шкільної, фахової, передвищої, вищої освіти, за умови, якщо технічний стан цих об'єктів відповідає вимогам безпеки.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Угорщині досі перебувають троє військовополонених

     • 772178 переглядiв