ukenru
na-kharkivschini-okupanti-obstrilyali-malu-danilivku-ta-dergachi-ye-postrazhdali-i-zagibliy

На Харківщині окупанти обстріляли Малу Данилівку та Дергачі: є постраждалі і загиблий

 • 401683 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Минула доба в Харкові пройшла тихо і ворог не завдавав ударів по місту. Однак потерпають населені пункти області. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає УНН.

Цитата

"Минула доба пройшла в Харкові порівняно тихо, ворог не завдавав ударів по самому місту. Однак від обстрілів потерпають населені пункти області. Із реактивних систем залпового вогню окупанти обстріляли селище Мала Данилівка. Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Дергачах. На жаль, одна людина загинула, 3 постраждалих", - повідомив Синєгубов.

Деталі

Голова ОВА наголосив, що в жодному разі не можна розслаблятися та нехтувати власною безпекою. І не перебувати без потреби на вулиці і бути обачним.

Крім того, за словами голови Харківської ОВА, продовжується робота з відновлення критичної інфраструктури області. Днями запустили газопостачання в 7 селах Борівської громади. Тривають роботи з відновлення газопостачання в районах Харкова та населених пунктах області, що постраждали від обстрілів.

Доповнення

У Харківській області тривають пожежі, спричинені обстрілами російських окупантів. Внаслідок цього за минулу добу, 11 травня, є один постраждалий та один загиблий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП