ukenru
na-kharkivschini-okupanti-namagayutsya-zupiniti-prosuvannya-ukrayinskikh-viyskovikh-do-kordonu-minoboroni

На Харківщині окупанти намагаються зупинити просування українських військових до кордону – Міноборони

 • 263826 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Підрозділи окупаційних військ росії на Харківському напрямку намагаються не допустити просування ЗСУ в бік державного кордону. Про це заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу, пише УНН.

Цитата

«На Харківському напрямку підрозділи противника зі складу 6 армії західного військового округу, 41 армії центрального військового округу та берегових військ балтійського флоту намагаються не допустити подальшого просування наших військ у напрямку державного кордону України», - розповів Мотузяник.

Деталі

За його словами, на Ізюмському напрямку угрупування 1 танкової армії, 20 армії західного військового округу, 29, 35, 36 армії, а також 68 армійського корпусу східного військового округу зосереджують зусилля на підготовці до продовження наступу на напрямку Ізюм-Барвінкове та Ізюм-Слов’янськ.

Мотузяник заначив, що окупанти намагаючись уточнити положення українських військ, вели повітряну розвідку у районах населених пунктів Петрівське, Довгеньке та Нова Дмитрівка.

Доповнення

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що Харків напередодні знову російські окупанти обстріляли з артилерії, по Харківській області за добу - дев'ять поранених та троє загиблих.

Українські Національні Новини

Суспільство