ukenru
na-khabari-popavsya-chinovnik-ukroboronpromu

На хабарі попався чиновник "Укроборонпрому"

 • 14892 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Начальника одного з відділів "Запорізький державний авіаційний ремонтний завод "МіГремонт" ДК "Укроборонпром" затримали на хабарі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Військової прокуратури Південного регіону України.

"Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону спільно зі співробітниками слідчого управління ГУ Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводження працівників Управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Нацполіції України викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником матеріально-технічного забезпечення ДП "Запорізький державний авіаційний ремонтний завод "МіГремонт" Державного концерну "Укроборонпром", – повідомили у військовій прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підполковник СБУ вимагав майже 50 тис. гривень хабара

За даними слідства, за безперешкодне укладення договорів на поставку продукції до ДП "ЗДАРЗ "МіГремонт" службова особа державного підприємства вимагав від директора приватного підприємства 10% від суми договору.

У грудні минулого року начальник відділу державного підприємства одержав для себе частину неправомірної вигоди – 4 700 грн. Передача цієї суми відбувалася під контролем правоохоронців. Сьогодні ж, 4 січня, після одержання другої частини обумовленої суми хабара в розмірі 3 тисяч грн чиновника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хабарі затримано заступника міського голови Генічеська

"Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Військовою прокуратурою вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, чиновника однієї з районних адміністрацій Харківської міської ради спіймали на систематичному одержанні хабарів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП